Θεόφιλος Λεονταρίδης | τ Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών | Βουλευτής Σερρών
2321 054640
Γραφείο Τύπου

14ο «Φεστιβάλ Τοπικών Προϊόντων» στο ακριτικό μας Καρυδοχώρι.

Λεονταρίδης Θεόφιλος
τ. Αν. Υπουργός Εσωτερικών
Βουλευτής Ν.Σερρών

Γιορτή των Καρπών της Γης !!! Όταν τα όνειρα διασταυρώνονται με την επιθυμία και η φύση με την ομορφιά, τότε πετυχαίνουμε πολλά !

14 ο «Φεστιβάλ Τοπικών Προϊόντων» – Προώθηση και προβολή τους

Όσπρια υψηλής διατροφικής αξίας, ξηροί καρποί τιτάνες της διατροφής , μέλι το «νέκταρ των Θεών» , εύγεστα κρασιά , αρωματικά φυτά, μήλα κλπ . Που όλα αυτά ?

Στο ακριτικό μας Καρυδοχώρι . Στο προαύλιο χώρο του δημοτικού σχολείου , όπου παρουσιάστηκαν τα ποιοτικά προϊόντα πού παράγονται στην περιοχή Καρυδοχωρίου, Αχλαδοχωρίου, Καπνοφύτου και Φαιάς Πέτρας από παραγωγούς , οι οποίοι κόντρα σε αντίξοες συνθήκες , με συστατικά την αγάπη, το μεράκι και τη γνώση, καλλιεργούν ποικιλίες προϊόντων, που συνδυάζονται απόλυτα αρμονικά με το φιλόξενο τοπίο, αποτελώντας το κόσμημα της περιοχής

Με ιδιαίτερη χαρά επισκέφθηκα το Φεστιβάλ , καθώς για ακόμη μία φορά είχα την ευκαιρία να έχω επαφές με τους παραγωγούς της περιοχής, οι οποίοι μοιράστηκαν μαζί μου τις ελπίδες τους . τις αγωνίες τους και την πίστη τους στη δυναμική της προώθησης των προϊόντων .

Το Φεστιβάλ στέφθηκε από επιτυχία και προσέλκυσε πάρα πολλούς επισκέπτες, που είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με παραδοσιακή μουσική και γεύσεις από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καρυδοχωρίου ενώ τους δόθηκε και η δυνατότητα να απόλαυσαν το ιδιαίτερο φυσικό κάλλος της περιοχής: τα τοξωτά πέτρινα γεφύρια , την τεχνητή Λίμνη και τους Καταρράκτες του Καπνοφύτου , και να επισκεφτούν και κάποια από την πληθώρα των θρησκευτικών Ναών της περιοχής, τεράστιας ιστορικής αξίας

Συγχαρητήρια στον Πολιτιστικό Σύλλογο «Άγιος Αθανάσιος» του χωριού. και σε όλους όσους συμμετείχαν σε αυτή

την γιορτή !!!

Επικοινώνησε με τον Θεόφιλο?

η γνώμη σας μετράει