Θεόφιλος Λεονταρίδης | τ Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών | Βουλευτής Σερρών
2321 054640
Γραφείο Τύπου

Eκδήλωση επαγγελματικού προσανατολισμού , με συνδιοργανωτές τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων ΓΕΛ Ηράκλειας και τον Δήμο Ηράκλειας, με θέμα: «Οι δρόμοι προς το Πανεπιστήμιο»

Λεονταρίδης Θεόφιλος
τ. Αν. Υπουργός Εσωτερικών
Βουλευτής Ν.Σερρών

Από την επιτυχημένη εκδήλωση επαγγελματικού προσανατολισμού , που συνδιοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΓΕΛ Ηράκλειας και ο Δήμος Ηράκλειας , με θέμα: «Οι δρόμοι προς το Πανεπιστήμιο»

Αναμφισβήτητα το δίλημμα που αντιμετωπίζουν οι νέοι μας είναι φοβερό «Να ακολουθήσω τα ενδιαφέροντά μου ή τις ευκαιρίες της αγοράς»

Αυτό που ως πολιτικός αλλά και πατέρας μαθήτριας Λυκείου , είναι πως η ευτυχισμένη ζωή κρύβεται πίσω από μια δημιουργική ζωή , δεν κρύβεται πίσω από τις επιλογές των άλλων . Πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στα παιδιά και στις επιλογές τους.

Το επάγγελμα , είναι λειτούργημα , και έχει ζωτική σημασία για τον άνθρωπο και την κοινωνία που «υπηρετεί». Είναι η υπόσχεση, που δίνει ο άνθρωπος προς την κοινωνία, ότι θα αναλάβει, θα προσφέρει συνειδητά και υπεύθυνα τα καθήκοντά του.

Για τον λόγο αυτό πολύ βοηθητικές είναι οι εκδηλώσεις Επαγγελματικού Προσανατολισμού . Είναι ένα εργαλείο για να βοηθήσουμε τα παιδιά μας να συνειδητοποιήσουν ποιες είναι οι «κλήσεις» και τα ενδιαφέροντα τους , να αξιολογήσουν τις ικανότητες τους και να διακρίνουν ποιο από το πλήθος των επαγγελμάτων ανταποκρίνεται σε αυτές .

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές , στους ομιλητές και στους μαθητές μας που συμμετείχαν ζωηρά στην ενημέρωση !

Επικοινώνησε με τον Θεόφιλο?

η γνώμη σας μετράει