Θεόφιλος Λεονταρίδης | τ Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών | Βουλευτής Σερρών
2321 054640
Γραφείο Τύπου

H πατρίδα μας και όλοι μας αυτό τον καιρό αντιμετωπίζουμε δύο «μέτωπα» : Τον αγώνα κατά του κορονοϊού και τον αγώνα προστασίας των συνόρων μας .

 

Λεονταρίδης Θεόφιλος
τ. Αν. Υπουργός Εσωτερικών
Βουλευτής Ν.Σερρών

 

H πατρίδα μας και όλοι μας αυτό τον καιρό αντιμετωπίζουμε δύο «μέτωπα» :

Τον αγώνα κατά του κορονοϊού και τον αγώνα προστασίας των συνόρων μας .

Για το πρώτο η Κυβέρνηση έδρασε άμεσα και γρήγορα και έλαβε και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα . Όσο περισσότερο αργεί η εξέλιξη της επιδημίας , τόσο καλύτερο για τη χώρα , για όλους μας .
Κερδίζουμε πολύτιμο χρόνο για την προετοιμασία μας και παράλληλα αποφορτίζεται το υγειονομικό σύστημα από περιστατικά νοσηλευτών σε κλινικές και ΜΕΘ.
Με το διάγγελμα του σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε πως πρώτη μας φροντίδα είναι ο άνθρωπος και η δημόσια υγεία : ενισχύεται το σύστημα υγείας , στηρίζει τους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις που όπως όλοι μας πλήττονται από τον πρωτοφανής και αόρατο αυτό εχθρό .
¨Όλα όμως εξαρτώνται από εμάς , από την πιστή τήρηση των οδηγιών που λαμβάνουμε και πρέπει να εφαρμόζουμε . Αυτό που πρέπει να σκεφτόμαστε συνεχώς είναι : Προστατεύουμε τον εαυτό μας και τους άλλους . Σεβόμαστε όλους για να μη δώσουμε έδαφος στον κίνδυνο.

Για το δεύτερο «μέτωπο» . Εμπιστευόμαστε τις ένοπλες δυνάμεις , τις δυνάμεις ασφαλείας και την ηγεσία μας που κάνουν ότι πρέπει ανθρωπίνως δυνατόν για να ανταποκριθούν στο χρέος τους .
Έχουμε να διαχειρισθούμε μία κατάσταση που δημιουργείται από μία προβλέψιμη στρατιωτική μηχανή με έναν απρόβλεπτο αντίπαλο .

Αισιοδοξώ , έστω και με τεράστιες δυσκολίες η κάποιες απώλειες , ότι την μάχη αυτή και στα δύο μέτωπα θα την κερδίσουμε .Αρκεί να είμαστε υπεύθυνοι και ενωμένοι .
Στο χέρι μας είναι .

 

01

02

03

Επικοινώνησε με τον Θεόφιλο?

η γνώμη σας μετράει